January 22, 2011

lepak wangsa walk!!!

assalamualikum semua. ape kabar?

atoo minta maaf dah lame tak update. cedikit banyak kerja. assignment menimbun. lecturer dah nak pergi. bla! bla! bla! dan jugak line yang tak beberape mengizinkan. sob.. sob..

takpe-takpe. kali ni atoo nak share cikit picture hang out atoo dan kengkawan dengan lecturer. sape lagi kalau bukan ustazah saadah kami. semalam last kami jumpe dy. lepas ni tak tahu lagi la bile. mungkin gambar-gambar ni dapatlah mengubati kerinduan kami. hahhaa. pelik jer ayat ni.

destinasi; wangsa walk
hari; ahad


 yang kat atas ni of cos la my buddies for ever, zue @ka ieka.
atoo suke pic ni. kami senyum sampai sepet mate. hehhe..


 gengster tak manjadi, kahkahkah!

 tak sah kalau tempat ni tak hambek candid satu kn?.

kat tempat bowling. 
ape lagi, sumer tunjuk hebat la. tapi, korang sume memang sporting..

kami isi perot kat ayam penyet. ustazah yang suggest. tapi sedap gak la. 
thank bebanyak ustazah, belanja kami.
sayang ketat-ketat kat ustazah.

dan atoo like3 pic yang atoo hambik sendiri, hehhee...
tapi takde atoo. sob.. sob..


dan yang ini, tabik la! superb.. macam model. boleh la korang apply lepas ni.. hehhe.

tangge bergerak ni KAMI punya, kahkahkah!


 lastly, credit to ina. tangkap pic ni untuk kami tanpe ade gegar.
cantek! tenggz! muah la sayangku.

nah, ni je yang atoo sempat upload. nak bebanyak, berukban macam jelez jer.
dan untuk kengkawan atoo, bila la kita dapat keluar ramai-ramai macam ni lagi kan.
 terima kasih bebanyak sudi hang out ye time ni. walaupun plan ni dah lame,
 tapi bila dah jadi kenangan nya memang yang terindah.

atoo ade wat video cikit, nak tengok klik sini...

sampai cini dulu..
daa, bye! bye!

p/s: kepade bebudak bm3b, dah study qmt belom? isnin ni ade quiz! hehhe...

No comments: