January 23, 2011

jom santai bersama ben ashaari

assalamualaikum semua.
haa! tengah wat ape tuh? atoo? jejalan kat blog korang lah. itu dah jadi aktiviti weken atoo. tak gune banyak ongkos. hehee.

dah makan belum ni. makan-makan, jangan gedik nak diet tapi tak amik lunch. tak mau ea. nak diet banyak lagi la caranya.

okay, berbalik pade topik hari ni. jom santai bersama ben ashaari.


lagipun otak ni tengah kering dok pikir nak citer ape arini. dan, terjumpa plak segmen blogger ben ni. time weken je, mesti ade aje segmen blogger ni. meh, ramai-ramai kita join segmen weken ben ashaari tu.

ape yang blogger ben suh buat?

1. letak header blogger ben ashaari > macam kat atas tuhh.
2. letak tajuk jom santai bersama blogger ben ashaari > settle. tengok tajuk post atoo.
3. sila lengkapkan: 

  • sapa yang buat header tersebut? header blog ni, mestilah tuan punya blog. belum lagi ade yang sudi nak taja header atoo. hehhe.
  • perisian yang digunakan? guna adobe photoshop plus photoscape. tulisan guna edit picnik cikit. 
  • maksud header tersebut? sekadar coretan biase yang sudah tertulis untuk kita. atoo tulis blog ni, atoo nak share ape yang berlaku disekeliling kita yang kita sendiri tak sedar semuanya ade hikmah yang tersendiri.
  • jangka mase nak buat header ni? tak lame rasenya. dalam satu hari je kot.
  • header lain yang atoo suka tengok? blog zaty dan lappy. blog cik zaty ni baru buat muka baru. cantek taaw.
4. lastly, tinggalkan link korang kat blog ben ahsaari tuh.

sekian, untuk blogger ben ashaari. 

1 comment:

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer