January 18, 2011

nak try gak ala-ala berphotoshoot..

assalamualaikum semua, ahlan wasahlan ke this blog!

ape kabar hari ni? atoo harap, semua follower atoo, dan yang sedang bace blog ni sihat lah hendaknya.
hari ni, hehe. masyuk cikit. mule-mule ade satu kelas je. nak pendek citer, kelas atoo batal. hahha. bahagia nyer hari ni. jadi, ape lagi. on blog la. bace blog orang dan update cheritera aq islam.

dan hari ni, atoo nak share cikit aktiviti kami bile time takde assignment. kami tu of course la bebudak roomate atoo, penghuni villa baiduri di bawah bayu. bile tibe hari weeken je, mesti dok pikir nak wat ape? nak hangout, money ciput. sob. sob. jadi ape kate kita berphotoshoot. hehhe. ala-ala berphotoshoot.



ala-ala band kat malaysia tak kami? hehhe... >.<




 


thankz bebanyak kat nur idayu, miez leya, ika dark bear_ngonk sudi lepak sesame.
dan seperti yang dijanjikan, korang masok blog atoo. hehhe. >.<
lokasi photoshoot ni, kat area villa baiduri kami dan jugak.. guest what?
yang picture kat atas ni, kat petronas. belakang petronas. pelik? tapi 
hasilnya memuaskanlah bagi kami yang tak pandai amek gambar ni.


yang ni, tukang amek gambar. ika dark bear_ngonk dan atoo. baru nak menceburi 
bidang ni. kate ika, mungkin bila kita dah ade sebijik camera, perasaan nak jadi 
photographer tu membuak-buak. korang rase betol ke? pade atoo, yup! absolutely. 
atoo nak jadi photographer gak satu hari nanti. tapi buat masa sekarang ni,
 atoo still kena belajar pelan- perlahan.

selamat membaca...

p/s: kami budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan...

4 comments:

cBk said...

jum exchange follower..huhu..:)
http://madamlucy2000.blogspot.com/

ishiko said...

cntik ape picx2 neh..nice3x,,

tya said...

gamba cantek :)

Puteri Iqa Izyan said...

cantek :D

sy tak boleh photoshoot sbb tak cantek gmbr... hehe