January 2, 2011

muke baru ^^)


salam satu malaysia semua. hohhoho...

atoo heppy sangat. memang teruje. finally totu nak letak image kat shoutbox menjadi. 
bersyukur sangat-sangat. tapi memang kerja gile. dari jam 3 tadi sampai jam6.30. 
dok menghadap lappy, wat bende alah ni. dah lame dah cari totu wat image kat shoutmix.
dan selalunye tak jadi dan akhirnya atoo biaq diaq pi. 
tapi kali ni berkat totu cik MiaSakura, menjadi.


ni muke lame, blog cheritera aq islam. pink campur hitam. walaupun kureng cikit 
ngan warne pink ni, bila dah di match-make cun plak. tapi....


haa, yang ni terkini.. pnnaazz! baru goreng! hahha.. 
ade iklan cikit. tambah shoutbox bergambar.
dan menjadi. hohho. thankzz bebanyak kat cik MiaSakura.
sape-sape nak totu wat shoutbox tu pergilah kat cik MiaSakura

salammm... 

p/s: nak solat maghrib. jom kita solat!

2 comments:

Misa Sakura! said...

waaa terharunya T_T bgs la kalau dpt buat. tp knpa bila first time masuk blog, shoutmix tu nmpak stgh je eh?bila dh klik baru nmpk semua. huuhu. sorry kalau tutor sy bg masih tak dpt selesaikan mslh tu..

hehe btw mia? misa sakura la sayang. =)
hehe

aq islam said...

is okay.. dah ade pic tu kira ok lah..
yang pasal name tu, saye betolkan balek.. hehe