January 1, 2011

sejarah header aQ isLam...


tak tawu kenape ade plak entry merapu ni. hahha. 
bile tengok balik sejarah blog yang hampeh ni, banyak jugak header yang pelik-pelik
semuanyer original titik peluh atoo, okay! tapi atoo bukan nak cakap besar,
cuma sapelah atoo ni... sapelah yang sudi wat header blog hampeh ni.. >merepak ntah pape..< 

okaylah. berbalik pade topik utama perbincangan blog ni. 
yang ini, header pertame. yang mule-mule menghiasi blog ni. sejarah. sejarah gak,
 bile pertame atoo mule pandai berblog, mule pandai berphotoshop. hiks! hiks!

 

yang ni plak, haeder sempena bulan raye. ade improve cikit tak?
yelah, yang kat atas tu nampak serabut. tak payah bagitawu kan?


yang ni ketige plak, biase jer. atoo fall in love ngan dua ekor lembu comel tuhh. hiks! hiks!
tetibe jer tangan ni menggatal edit gune photoscap dan jadi bur0k la plak. aduish!


keempat, musim ni atoo terpengaruh dengan peguin. musim sejuk kat rumah.
ape lagi jadilah header ni. 


yang ni plak, hmm... dapat idea dalam mimpi. bangun-bangon je tido, teruz bukak
 photoshop. buat benda alah ni. teruknya atoo. tapi bile idea dah datang, 
kenalah cepat-cepat buat kan? hasilnye, atoo puas hati!



haa, later, terkini dan panas! dan untuk permulaan tahon 2011.
muke baru cheritera aq islam. waalupon tengok dua kali nampak burokk, 
hmm, ade atoo kisah! hahha.. kiding okay!


habis merapu untuk kali ini. segale kate sombong dan bongkak atoo, atoo minta maaf.
tapi kalau ade yang nak ajar atoo wat header yang lagi gempak, amatlah dialukan.
adiosssaaa..... 

xoxo =D



2 comments:

Shaheila Malek said...

sume header cantik2 ^^

aq islam said...

thankzz! awak pon cantik jugak!