January 3, 2011

kelas pertame, sem3

selamat pagi... 
assalamualaikum, malaysia... 


muke teruje kad matrik!

mood teruja pagi-pagi ni. teruja nak masok kelas. okaylah, berbalik
 pada title post ni, kelas pertame yang atoo masok, kelas QMT216.
miss Amirah Hazwani Bt. Abdul Rahman Rahim.
kate lya miss ni okay. hope macam tu lah..
macam biase, bile kelas baru kami akan diberi syllabus tenteng Qmt.
katenya senang. kalau Mat140 bole pass, subjek lagi la..
subject lebih kepade addmath.

yang atoo suke tengok kat syllabus ni, bab cuti sem.. hehhe..
cuti sem kali ni dijangke jatuh pade 29/1 sehingga 6/2..
jangan lupe take note. boleh tempah tiket awal-awal... hehhhe..

habis setengah jam miss bercerite, sambung ngan sesi-suai kenal.
alamak, toksah lah. bukan atoo tak gemor tapi bebudak ni semua
membe dari part2. nak kenal tapi dah kenal. aduisshh!

antare perkenalan diri pelik: 
"nama penoh zafri bla.. bla.., name panggilan Zac efron, (hahha..)
asal : singapore (hampehh.. bile mase Zac ni asal singapore? )"

kitaowang ciap kena bagi azam. azam untuk paper ni...
" azam saya nak jumpe miss lagi... " (ade niat nak repeat ke? )
" azam nak score paper Qmt..." (salah sowang punye azam...)
" nak dekan sem ni..."
dan azam atoo, " nak score A++++.. "

hahha... azam ni, azam dalam kelas.. hehhe..`
cukup untuk entry pendek ni. jap lagi nak gi kelas MGT..
bye... salam isnin...

No comments: