January 10, 2011

edit photo contest by hajar

assalamualaikum. selamat pagi, isnin.

wah, pagi-pagi dah update. hehhe.
bukan ape. nak sahur, sesambil berblog. boleh camtuh plak?

dah pagi ni, terkezut sangat bile bukak blog. nak taw kenape?
dah ramai follower. (hehhhe..) sumenye thanks kat syoknye blogging.
dah femes cikit blog atoo ni. thanks korang yang menfollow blog atoo ni.

so, berbalik pade topik kat atas tu, dah lame atoo tak join contest.
jadi, bile dah ditag oleh tuan contest,  sampai seru contest ni.

"edit photo contest by hajar"


jom kite check it out syarat-syaratnya;

eh, korang terah la blog tuan contest. klik sini.

dan gambar yang atoo pertaruhkan?

jeng...jeng...jeng...


gambe atoo ngan roomate time nak gi Ldk.
touch gune photoshop. di kire edit gak la kan.

atoo tag kan kat: echa dan caca dear

so, korang jom la join contest ni ramai-ramai.
kasi fening tuan blog. hehhe..

adioosssaa...

No comments: