January 2, 2011

selamat hari jadi mak!


entry kali ni boleh dikatekan untuk mak atoo, iaitu Puan Normah bt Jaafar.
 walaupon mak tak bace blog atoo ni, atoo tetap nak tulis gak. >.<


assalamulaikum mak. mak ape khaber? along kat cini okay la. walaupon baru dua malam berpisah (setelah sebulan cuti sem) tibe-tibe rase sedih plak... T_t ntahlah.. emak, jangan cedih-cedih. along ja0h pon sebab nak tuntut ilmu. nak cari kerja bagus-bagus. nak bagi mak ngan family kita hidup senang cikit. mungkin ini janji manis seorang anak kepade setiap keluarga mereka, tapi insyaallah along akan tunaikan janji along.



mak, mak taw tak along sayaannngggg sangat mak. ye. mane ade anak yang tak sayang mak, tapi sayang along memang tak ternilai nak cakap. along ade sorang mak jer kat dunia ni. mak kate, along sayang maklong lebih. mane mungkin. sayang along lain pade maklong dengan mak. maklong tu, walaupun mulut dy jahat dy takde anak. along kesian kat dy mak. along tak kecian mak? emak, emak ade tiga orang anak. tige-tige ni, semuanya sayang kat mak. dan along yakin emak pasti hidup senang kelak.

 oklah, tak mau sedih-sedih lagi. tahon baru nak episod heppy-heppy jer. mak dah masok 49 kan sekarang? komfim la. along harap semoge mak panjang umo, dimurahkan rezeki dan dapat tunaikan haji seperti mak-mak yang lain. 

along nak mak tahu satu jer, along sayang mak. sayang sangat-sangat. dunia akhirat.

salam sayang along dari ja0h, ~anakmu...~

mase 30hb aritu kitowang (along ngan adek) ade beli la kek. setiap hari jadi mestilah ade kek kan.


kek kecik jer. ye lah, kate doktor, mak tak boleh makan manis-manis banyak sangat.
kek ngan chocolate cadbury tu dah terlalu manisss. tapi kalu nak makan cikit-cikit. takpe.
still under control...

~ selamat hari jadi,,, selamat hari jadi,,,
selamat hariii... jadi... emak...
selamat hari jadi... ~

tapi kalau korang tengok betul-betul kek tu, ade name angah cekali. angah tu adeq atoo.
sempena birthday dy bulan januari, alang-alang sambut terus kan. sebab,
 4hb ni dy nak gi PLKN. best kan? memang la best. 
menjerit gembire dy bile name dy dapat masok kem tu.


haa, yang ni angah @ka Noorfarahain bt Tumin. atoo tak pernah perkenalkan lagi kan 
sebelum ni. sekarang dy baru habis spm. pandai? pandai dari atoo rasenyer. dy ni gak
 orang penting koperasi sekolah. almaklum, suke tolong orang budak ni. nampak dy 
senyum macam tu, belum tentu tak garang. sekali dy marah, bergegar gak la rumah
 kitaowng tuh. dy ni peminat korea. tanye je la bab korea, semua ditangan. kalau la
 spm tu ade belajar bahase korea, agak-agaknya mesti score A++ kan? okay lah,
 tak mahu merapu banyak pasal dy.kalau dia bace ni, alamak terbalik dunia blog ni.
 hehhe. sorry ea angah!

xoxo. =D


No comments: