January 23, 2011

kenape sampai ade page ni?

assalamualaikum semua. selamat hari ahad.

entri kali ni, atoo nak share satu page yang junior atoo baru dapat tawu tadi. dah lame kot page ni wujud. cume sekarang baru atoo dapat dikesan. dan atoo nak korang amik pengajaran dari ape yang korang akan bace kat bawah tuhh. 





nak tawu lebih lanjut korang klik ni.. sini

kenapelah fB ni dijadikan tempat untuk berperang? disalahgunakan. tak puas hati, nah! amek kau satu page fB untuk malukan dia. kalau dia sorang takpe, ni satu keluarga diaibkan. tak baek benor. kenapelah sampai camtuh? fB ni bukan untuk memburukkan orang. tapi untuk cari kengkawan kita yang lost contact.

kalau sekali pun dia murtad, kita sebagai islam cube nasihatkan dia. kenape dia sampai begitu sekali perubahannya. bukan makin memburukkan keadaan. makin malukan dia. itu bukan cara islam.

cerite gadoh dalam fB ni dah banyak sangat. atoo tak berpihak pade sape-sape. cume kita semua boleh sama-sama fikir, kenape semua ni berlaku. rase-rasenya, ade baek gak berita fB ditutup tu diteruskan. pade ky, mungkin ade hikmah disebalik ape yang berlaku ni. Dia-maha mengetahui. kepade yang buat cerita, atoo tahu awak tengah mareh dan awak tahu semua yang awak buat ni salah. awak jangan risau. kat luar sane, macih ramai lagi yang sudi kawan ngan awak. percayelah.
 >.<

nasihat atoo, pandai-pandai korang pilih kawan. jangan sampai tersalah pilih kawan.


1 comment:

princeduyong said...

wah...ini bahaya...sila jauhi...