January 10, 2011

segmen sakit hati...


okay, kali ni memang rase menyampah sangat.. plus geram plus tak suke.

kelas mgt. kelas miss *********. kenape? kenape?


buat kali pertamenya, atoo ngan bestie atoo dipisahkan. whoaaa!!
ape yang kami dah buat? kami tak salah. kenape kami dipisahkan?

kami digroupkan randomly, dan naceb atoo malang. dapat ahli group 
yang atoo tak kenal dan susah nak communicate. tolong atoo.

" haa, saya memang nak awak atasi barries communication tuhh..."

aduuihh, ni la satu-satunya pobem atoo yang tak pernah selesai. memang laen
benar teknik lecturer kali ni mengajar. tadi kat kelas, kami kena dudok ikot group.
pilih leader. sape la yang nak jadi ni? tak kenal macam ne nak choose?
aduhh, habis lah kalu setiap kali kelas camni. gawattt.. boleh plak tadi, kitaowng buat 
kuiz. ingatkan memain. sekali markah kuiz tu jadi cary mark kirtaowg. terkezutt.

naceb baek, zulkamal+ raden+ haris (rasenyer la..)+ zarich sudi nak jawab. thankz 
bagi free carry mark. tapi atoo nak minta maaf, sebab bad expression ngan korang. 
hopely, group kita "group4" dapat buat yang terbaek. terbaek dari group yang laen. 

adiosssa...

~ jap lagi kelas arab, hopely tak macam mgt... ~

No comments: