January 7, 2011

owh bruno mars!

salam malam semua.. 
malam ni, atoo takde keja, so, melayan youtube la..
dan ini dia hasilnyer. jatuh hati giler3 kat video ni. tengok 10x pon takpe. 
hehhe... (atoo dah angau! )

ok, firstly, atoo nak mare cikit sape yang cakap bM atoo ni tak nsem.. gerr!
muke dy bole tahan lah. plus sejuk mate memandang. plus sore yang best3.
tapi sayang bM ni bukan islam. isk! isk! tapi atoo tetap support you lah bruno mars..

dah dah la tu melalut atoo! hehhe. jangan mare.
ni dy cikit profile abang angkat atoo ni.

Famous as :
Singer, songwriter, producer
Birth Name :
Peter Hernandez
Birth Date :
October 08, 1986 (atoo pun bulan oct gak.. >.< )
Birth Place :
Waikiki, Hawaii, USA
Claim to fame :
Co-writer for the B.o.B's "Nothin' on You" (2010)
nak taw lebih lanjut... klik sini meh.

lagu "nothing on you" ni pun best3 jugak. kalau fre2 klik sini.
tapi kalau lagu yang kat bawah ni plak, aduhh.. demam bM.
tapi video yang ni, percaye lah, smart giler >.<

Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video]
haa, amacam okay tak? atoo dah cakap. lukisan gune tape tuh, cool kan?
korang, ade tak yang tawu nak wat mende tu camner? share la cikit ilmu tu. hehhhe

ape yang atoo d0k gilekan lagu si bM ni? hmm, of course lirik lagu ni.
simple tapi penoh makne. huhuu, 
" When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are "
~nak cari lagi video bruno mars...i lurve your voice...~

No comments: