January 8, 2011

all the best ajL-fTahir...


assalamamualaikum semua..

debaran ajl semakin memunjak.. (ececeh.. macam kat tv la plak...)


macam semua dah tawu, tinggal lagi bape jam je dah nak ajlL.
rase-rase sape menang? tomok? black? faizal tahir? Faizal tahir?

~credit to fB Faizal Tahir..~

macam biase, abang atoo yang sorang ni, "faizal tahir" (hehhe, jangan jelez..)
lagu dy masok ajL. dua lagu bukan satu taw. lagu hanyut dengan selamat malam.
lagu yang untuk atoo tuh. (hehhhe..) dua-dua lagu power.
mesti sangkut satu lagu lah. tapi kalau tak menang pon.. 
faizal tahir tetap dihati. 

kat cini atoo nak review cikit apa kate selebriti. (huhu, macam slot artis la plak...)


~ klik untuk besar..~

credit kat gua.com. dorang lakukan keja dengan bagus. thumb up!

haa, ini baru artis. belum kat fB faizal tahir. memang menang la. 
bukan nak cakap besar tapi ye lah rasenyer. (heehhhe..) kalau
tak menang pon, fT dah menang di hati kami semua.

"dear Faizal tahir, all the best. buat yang terbaek untuk esok. 
bagi perfomance gempak habis. dan wish you jadi juare la esok.."

wei, macam la dy bace ape yang ko tulis tuh.. sore jahat!

ishh! jahatnyer. sape punye sore tuhh! nyah ko dari blogku.

okaylah, same-same kita jumpe esok depan tv3.
nak online tengok pon boleh gak. klik sini

gudnite semua!

~ tak sabar nak tengok perfomance faizaltahir esok.... ~

4 comments:

black paper said...

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

eelobor said...

salam perkenalan, terima kasih kerana singgah di blog saya.

apapun AJL nie, saya dah tak tengok lebih 15 tahun kut. dah tak kenal pun sape penyanyi baru & lagu2 baru. malam nie final kan?

Miecyber said...

Saya nak sokong Faizal Tahir ke Yuna nie...
Aduss ..konpius saya....

Siput mengeluarkan cahaya

iniialahaku said...

oh sory..sya xmnat faizal tahir..hehehe...