January 19, 2011

dapat award lagi... hehhe..

asslamualaikum semua. selamat hari rabu semua.

bile hari rabu je, memang penat. kelas penoh kowt. naceb baek lecturer sumer okay-okay. dapat balek awal. kalau kelas lama-lama pon, bukan elok sangat kan. overload pun masalah jugak. dan esok cutiii. yehaaa! tapi cuti-cuti pon still tak dapat nak kuar. almaklum, tempat atoo ni, kat area batu cave. jadi kalau nak keluar, kena fikir seribu kali. sob.. sob..

so, tak nak sedih-sedih. hari ni, blog cheritera aq islam dapat award lagi. award keempat dalam sejarah blog. award daripada blog cik kasut tumit tinggi. seyezly, maceh bebanyak kat cik leena. sudi gak jengah blog atoo ni. plus bagi award lagi. maceh sesangat.

ni dy awardnya..


name award kasut tumit tinggi. kalau fikir logik akal, atoo takkan nya boleh dapat award ni. hehhe. mane taknya, pakai high heel pon cume dalam mimpi. mungkin gak satu hari nanti. tapi itu atoo tak berani kowt. nak pakai high heel kena ade confident kan? atoo mungkin lame lagi kowt. hehhe >.<

ape-ape pon thankz bebanyak kaci award ni kat blog atoo. ia akan jadi sejarah blog cheritera aq islam. thankzz. atoo sayang ketat-ketat kat tuan blog!

No comments: