January 4, 2011

award! award untuk foll0wer..



first award untuk tahon ni... setelah berkurun tak dapat award.. (kehkehkeh)
award kali ni diberi oleh miss nina
maceh bebanyak kat miss nina, tag kat blog atoo ni...

untuk award ni, kena lah jawab soalan sepu perak ni cikit...

1. ucapan anda?
assalamualaikum my follower. maceh sangat, sudi jadi follower blog ceritera aq islam.
walaupun blog ni macam "biskut" kejap active, kejap tak, don worry. tahon ni,
atoo akan make sure blog ni takkan bersawang lagi.. hehhe..
dan same-same lah kita share story yang kaci gempak lagi 
blog-blog kat malaysia.. (hehhhe..)

2. ciri-ciri lelaki untuk dijadikan husband?
ciri-ciri lelaki? tak pernah pikir pon pasal mende ni lagi...
tapi jawapan nyer, mestilah seorang yang pandai buat atoo tersenyum. 
sebab atoo suke tengok orang senyum... (boleh tak..? )

3. tips untok kekalkan relationship dengan pasangan?
alamak? maner atoo ade pengalaman. camner ea? hmm...
kate orang kena ade "trust". kalau takde, tak panjang la hubungan tu kowt.

4. pernah jumpe doa pendekat jodoh or putus cinta?
doa pendekat jodoh? ape tuh? tak penah kowt. kalau ade pun atoo tak amek port.

5. 10 blog yang dapat award ni..

wokeyhh... sumer jom amek award ni..

2 comments:

Shaheila Malek said...

Thank you, bru bkempatan utk on9 ^^

Bella said...

atoo..thanx sbb tag...

actually Bella da ade award ni..

btw thanx again sbb tag k :)