January 16, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


selamat pagi sumerr.. 

pagi ni, idea nak menulis macam kureng. so, kerja atoo pagi bebute ni dok 
berwalking kat blog korang.. dan dengan izinnya, atoo terjumpa plak satu contest ni..

contest contest dan contest...
mood contest pon datang..
jom la join contest..

kali ni contest oleh si gadis bermata coklat..
CONTEST PIC hitam putih Paling COOL !

ni dy banner nya..

 setiap contest mesti ade syarat kan..

dan ni dy syarat yang pertama: macam biasa korang kena jadi follower tuan blog ni. -sudah!

kedua: letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni -sudah gak.

3.syarat yang ketuge: buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak 
kalau korang menang rm100? ?
"kalau atoo menang, atoo nak beli beg banyak-banyak.
atoo memang suke kumpul beg, tapi bukan yang branded la.
yang cool plus memurahh.. hehhe.."

tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011- lame lagi, mai join reramai!

dan lastly, tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
dan mereka yang terpilih, bella, diela, iekasub, cik eira dan atikah amalina.

dan atoo pertaruhkan gamber ni..


credit to ika dark bear_ngonk...jadi photographer kami kejap..

okay, siap task untuk contest kali ni..

~ harap-harap dapat masok top10 pon jadi lah.. hehhe..~

7 comments:

ijatnuar87 said...

hehehe...nice2..smoga berjaya,hehehe

aq islam said...

ha ah, same-same kita join kontset ni...

diela said...

alamak...mintak maaf bebyk..sy xley join coz of sbb2 yg xdpt dnyatakan d cni..jgn marh hek...
btw thanx sbb tag kita...appreciate that

aq islam said...

diela, kalau cam tuh, takpe..
maceh reply..

saljihitam said...

ika dark bear_ngonk ?

gud luck ehh :)

aq islam said...

saljihitam, name femes dy ika
dark bear_ngonk..>.<

siti fatimah said...

suka kumpul beg ? ok belikan saya 1 ..hee tengs join :) good luck ya ! :)