January 14, 2011

bile waktu telah berakhir t_T


assalamualaikum, semua..
korang pernah dengar pasal opick ni tak?
pernah kan. lagu dy selalu main kat cite hidayah tuhh.
tapi lagu ni, lagu first yang melekat gile kat pale atoo.
first time dengar, menusuk rasenye.
nak dengar, klik je play.



Bila Waktu Tlah Berakhir

Artist: Opick
Song Category: Nasyid
Bagaimana kau merasa bangga
Akan dunia yang sementara
Bagaimanakah bila semua hilang dan pergi
Meninggalkan dirimu

Bagaimanakah bila saatnya
Waktu terhenti tak kau sadari
Masikah ada jalan bagimu untuk kembali
Mengulangkan masa lalu

Dunia dipenuhi dengan hiasan
Semua dan segala yang ada akan
Kembali padaNya

Bila waktu tlah memanggil
Teman sejati hanyalah amal
Bila waktu telah terhenti
Teman sejati tingallah sepi

mungkin rase kehilangan tu tak dapat kita luahkan. rase
sesuatu yang kita semua akan rase, tapi cume berbeza caranya.
dan, atoo nak ingatkan diri atoo, hargailah mereka yang berade disekeliling kite, 
walapun kekadang dorang menyakitkan tapi menghiburkan t_T

p/s: " kepade, keluarge atoo. along sayang semua...
kengkawan atoo, atoo sayang korang,ketat-ketat. mecah sudi jadi kawan atoo..
kepade follower blog ni, atoo sayang korang semua.."

No comments: