January 29, 2011

sumer org dah balek..

assalamualaikum semua, selamat hari sabtu.

cuti cuti cuti cuti cuti cuti cuti cukup 7 hari jer cuti. tak banyak maner. kat villa baiduri ni pon dah tinggal 2 orang jer. yana dan atoo. macambase, kami berdua yang selalu balek lambat. orang jaoh katekan. tapi insyallah, kejap lagi tinggal 0 orang.

hari ni atoo gerak batu pahat. sape gerak batu pahat? jom pergi same-same lepas ni. perjalanan hari ni, gerak pukul 12. naik teksi sampai sentul timur, naik lrt sampai bukit jalil. naek bas sampai batu pahat. haaa, sape rase perjalan dy macam ni? mintak-mintak sumernya okay untuk hari ni. dan tak jumpe orang yang pelik-pelik. ape lah atoo ni.

yang fening kepale ni, nak bawak buku ke tak? sebab, kalau bawak buku pon bukan nya bukak. ahh, poyo lah korang kalau bawak buku, tapi still tak settle assingment tuh. hehhe, aim hari ni, tak banyak bawak barang. cuti  pon seminggu jer.

planning cuti ni? siap kan assingment! mane ade poyoz. betullah. of corse gak tolong mak abah kat reban cendawan.  tolong abah. tolong mak. tolong abah. tolong emak. itu je kowt.

okaylah, nak ciap. nak gerak pukul 12 ni. jom balek di batu pahat. jumpa kat bp ye korang...

2 comments:

areripe said...

harap perjalanan pulang selamat, and takyah bawak balik buku buat berat beg ja, bawa balik laptop ja..HEHE!

new blog update:
Oh Speed Trap!

Encik Luncai said...

selamat bercuti..

jom join.. Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011