March 5, 2011

bebudak perdagangan punye cerite.

assalamualaikum semua,

hi semua, blog atoo dah bersawang.. hiyark! hiyark! hiyark! tak mau... nyah kamu cecicak dan lelabah! kamu tidak dibanarkan nak menginap di cheritera aq islam. titik. noktah. mahaf, nahaf, mahaf? okay. titik. banyak kali minta mahaf tetap tak gak wat kesalahan yang same. ape cer? okay.okay. atoo tengah sewel kejap. sewel nagn test plus quiz plus assignment plus hupdate blog. hahhha. walaupun bebanyak kerja, blog deep in my heart. >.<

kali ni atoo nak share cheritera pasal time sekolah dulu-dulu. hehhe, nak ubat rindu pade kengkawan kat teknik pontian sejenak. eh, dah tukar name matikulasi taw. hahha, owh yeahh! macam yang atoo janji kat entri celcom saye merajuk, kawan saye pon ikot, atoo nak lagi imbas kenangan sekolah dulu-dulu. tak banyak la bile selongkar balek lappy ni. al-maklom, ni pon hasil simpati tuan camera nak bagi picture-picture ni >.<

korang ingat lagi tak time-time ni. bebudak yang dapat tajaan yppj. bunyinya macam tu kot. bebudak cemerlang plus pandai yang dipilih untuk dapat latihan kerja khas untok spm. hehhe. cemerlang ke atoo ni? cemerlang la sangat kan? kalau yang lain tu memang ye. korang memang cemerlang. tak macam atoo. aduhaii... melaut jadinya sekarang ni.

destinasi kami Restoren Mandella. kat mane? yang pasti area stepo ni la. nak usha balek tempat ni. tapi, lupe jalan lah. dan memang tak hingat pon jalan nya yang mane satu. teruk kan. dushhh!


owh, cikgu-cikgu. rindu lah kat kamu. terutama cikgu norbayah. guru kelas perdaganan2. cikgu-cikgu perd2, memang superb! hehhe. arituh dengar cite dy dah kahwin. atau maybe dah ade anak pon la cik atoo. hehhe. camne lah cikgu sekarang kan? dah lame lost contact. owuchh! pade cikgu suhaimi, dan cikgu-cikgu yang laen atoo minta mahaf, atoo memang pelupe banyak. tapi jasa cikgu-cikgu atoo tak pernah lupe. maceh bebabanyak kepade cikgu-cikgu yang bayak tabur ilmu kat kami semua.


yuyu, atikah, dan yaya. bebudak kelas atoo. atoo tak pernah lupe korang. walaupun kita tak beberape rapat, tapi kita boleh sharing is caring. hehhe. yaya dah kat uitm. yuyu kat poli rasenye. atika, sory. totally lost contact. kalau bace ni, iM atoo kay facebook ye.. boleh kite bersharing caring. hehhe. >.<


fiza, ieda and janna. budak seperdangangan atoo. ieda form6 rasenye. fiza, dulu kat matrik. tapi sekarang nirasenye dah habis kowt. maknenye kat uitm gak la. janna, poli rasenyer. rasenyer, kowt-kowt, jawapan tak confident langsung. hehhe. minta mahaf ye. tak beberape hingat la korang. tapi miss-miss you all so much. >.<


dua orang cikgu chomeylL plus-plus. siti norbayah and cikgu... tak hingat la. 
ape punye student kan atoo ni. tak kenang jase betol. arghhh!! atoo memang teruk kan?

haa, ini dia antare bebudak yang pandai-pandai tuh. fahmi, zarith, iera, jihah, ieqa, aliya, dan jugak uyul. name yang takde tuhm hehhe. tak hingat lah. exceli atoo ni bukannya bagus sangat bab-bab menghingat name orang. al-maklom, tak femes. korang pon mesti dah lupe sape atoo ni kan. hahhha....  sorry ye friendss... 


yang ini, ingat sangat. cikgu 'omg'. yang bermakne, Omar Ali Genius. hehhe. cikgu ni genius giler plus femes bab-bab add math. korang tahu je la kan, bile sebut add math. mane ade yang larat nak bersengkang mate. masing-masing tunggu, bile la kelas ni nak habis. sorry ye cikgu omar ali. hahha. kengkawan, fiza, fazira, yaya dan ema nak tanya cikit. dah kahwin ke belom kat cikgu omar ali ni? hehhe... rindulah kat semua... >.<


owh, cikgu chemistry. cikgu suhaimi omar. kate ema, ni abang dia. al-maklom, name bapak same la kononnya. kan ema? hehhe. chemistry? ni lagi satu subjak yang atoo kantoi. minat yang mendalam tu ade, keinginan nak dapat lulus tu pun meluak-luak, tapi  asal la boleh kantoi. mesti penat kan cikgu suhaimi ni dok mengajaq, tapi atoo ni memang lembab cikit. hari ni dapat, esok dah lupe. bile buat kerja, dok menengok buku owang laen. tu la jadinya. kelaut time spm. hehhe... >.<


dan yang ini, hero-hero budak perd. semuanya 6 orang rasenya, tapi yang ni je dapat dikesan. hero malaya pengang cola. mohf fahmi dan... aduishh, memang lupe la name cik abang yang sorang ni. hero malaya ni, femes dengan title budak debate. seingat atoo la. kalau salah, hmm hmm minta ampun. 


last, but not least. atoo dan fazira. owh, smart dorh pic ni. gamba kita berdua jelas sambil berlatar belakangkan blur. owh, memang tabik spring kat tukang hamek gamba. dua-dua muke suci plak tu. hehhe.. fazira dah selamat amek bachelor kat upm. tahniahhh! atoo? kat kolej lagi denagn diploma yang tak habis-habis... sob.. sob.. sob... jelesnyerrr...

sekian, cerita yang atoo nak kongsikan. tak banyak picture la. dan tak banyak bebudak lain yang join dinner mandella ni. dinner ke? dinner la. dan dengan itu, terubat rindu atoo kat stepo yang tercinta. name sebenar, sekolah menengah teknik pontian. dah jadi sejarah la. name baru, teknik dan matrik pontian. betol tak? dan cikgu-cikgu kat stepo ni pon dah takde. opps! maksudnya dah pi mengajar kat tempat lain. bukan yang lagi satu ye. nak sangat terserempak dengan cikgu-cikgu ni. owhh, bolehkah?

p/s: keep in touch okay!!! miss-miss you oll much-much!! hahha... >.<



No comments: