March 22, 2011

fB tenpat memalukan orang....???

assalamualaikum, semua.

hari ni hari mengantuk. argghhh!!! tapi bile atoo bukak fB, terus segar mate atoo ni bace satu post kat fB...


mungkin bagi korang bende ni bende ni, bende remeh. seyesly mmg kebudak-budakan sorang hamba Allah ni. atoo marah. seyesly marah. tapi nak marah banyak mane pon kita aje yang sakit hati. buang karen. buang mase. yang atoo hairan sesangat. ape salah atoo. kami-kami ni pun sibuk. dan still nak menyibukkan diri dalam event tuh. jangan ingat kamu saje yang sibuk. dan kami tak pernah sesibuk kamu. keputusan yang dibuat berdasarkan suare ramai. jangan senang-senang nak judge kami kalau tak tahu pekare sebenar.

awak sungguh berani kan. berani keluarkan statement siap mention name kami. saye tabikk spring la kat awak. thanks sebab ingatkan kami. sebab kami ingat awak tak buat kerja. sorry ye awak. maafkan kami ye awak. kalau saye, mesti dah malu plus segan nak jumpa awak esok. kalaupun awak tak nak join event ni, bagi tw. tak payah nak post kat fB. kaci tahu satu dunia. t_T. kita dah jadi student ipt, bukan budak-budak sekolah lagi...

p/s:kalau betol awak dah menyampah plus tak suke ngan budak annoying ni, awak boleh remove. 

4 comments:

zAty said...

hahahahah

sab said...

oh. ptut la..status yana lately ni cm emo jek..sabo yek atoo :)

nn said...

uish garangnye awaakkkk

::FAIZ FARISH:: said...

hm....