March 26, 2011

entry2: kamu gagal! tak dapot den nak t0lon...

assalamualaikum semua,

sape yang bace ni, gelak kuat-kuat. atoo dah tak hairan. tak malu. tak kisah. semuanya lah. nak tahu ape yang atoo fail sampai ramai yang gelakkan. kejadian ni berlaku hari rabu lepas. memang malang bin teruk. arghhh! dan sebenarnya hari tuh, atoo ade test jpj.

kalau mereka yang past tuh mesti tahu kan, test kereta ni ade 2 bahagian pertama bukit, parking dan tiga penjuru. kedua, jalan raya. actually senang jer (cakap besau). tapi atoo dengan rela hati istiharkan atoo fail. bukan satu. tapi semua. hahhha. ba wau dal wau ha. dapat tak?


memang mimpi buruk hari tuh. pergi dengan excited nak lulus. boleh plak atoo tertinggal lesen L yang lame. damn it. dah kena patah balek. pak cik cekit darah yang handle atoo tuh mintak bayar rm20. bukan luak maner pon minyak. gerrr! buat naek bukit, cantek punyer. sekali buat parking, salah adjust nak masuk terus hancus semua. memang terbaek.

tiang kat belakang tu, atoo kasi tumbang cantek punyerr... >.<

disebabkan atoo peserta bertuah sekali. dapat turn 62. terakhir. memang tak suke num 62. daripade berdebar-debar nak buat test jadi ketensionan menunggu. mane taknya, dari pkul3 sampai kul 6 baru test jalan raye. pegawai jpj yang bertueh tuh perempuan. nak dijadikan cerite, tak sampai suku jalan pon atoo dah disuruh berhenti sebab langgar line putih. waterpark sungguh!!

so, the moral of value. jangan pernah hamik belajar memandu kat sekolah yang charge nya murah. sebab dorang cekik darah. tahunya nak makan duet student darpde ajar bebetol. dan kedua, atoo nasihatkan.   korang belajar la bile korang dah bebetol ready. jangan maen taram je. bahanenya cam ni lah.

p/s: tak nak belajar memandu lagi.. sob... sob.. sob...

2 comments:

saya YANA said...

haha... Yana baru belajar memandu 5 kali.. huhuh... ala... takotnye dengar cite tu.. haha...

syairahmohdanuar said...

aloh aloh..takpe.berusaha lagi!! ;D