March 26, 2011

bolehkah 10 entry, hmm.... malaysia boleh!

wahhh, bolehkah tuan blog? hmmm... malaysia boleh...

assalamualaikum semua. selamat malam. ops. pagi sudah la mak cik. pagi. morningsss!

olla, olla. fuhh... bersawang sudah blog atoo ni. sesuka hati kamu je cik lelabah, cik makmenti, cik lalat, cik miaw! nyah kamu semua dari blog cik aq islam. bile tengok balek hupdate dulu. omg! selase. bapak lama tak hupdate. memang terlalu tahap nazak bizi blogger ni.


mintak mahaf, yah cik nufnang. encik dan cik reader. weken yang menyeksakan. arghhh. tapi kali ni, sebab atoo ni tak hupdate blog, dy kena com[pound]. dengan rela hati atoo nak join battle of idea's oleh blogger Sengal Zone. atoo nak tengok sikit kemampuan blogger blog Cheritera Aq Islam untuk 10 entry dalam 1hari. dan

mampukah dy..? same-same kita tengok dalam entry ke-11 before 12 malm ni...

p/s: gu0d luck cik tuan blogger... korang yang ada bran? jom join...


p/s k-2: post ni patutnye post kul1pg td. tpi tertid0. hehhe....

No comments: