March 6, 2011

Contest Senyum Paling Ceria.

assalamualaikum blogger and readerz...

tak tidoq lagi? ape cerite ni? entah laoh. atoo tengah jiwa kacau ni. asyik dok dengar lagu indon yang pape entah. dok laloq indon kejap. tapi tub-tub, atoo jumpe lah satu contest ni. nak join lah. dah lame tak join, sejak tak pernah menang. hahha. belom ade rezeki la kan.

so, contest yang atoo join kali ni. oleh blogger namee. sape nak join just klik name blogger ni.


dan picture yang atoo pertaruhkan,,, 


atoo gembire sangat. sebab ni buat pertame kalinye atoo jejak kebun atok atoo 
dengan boot "phua chu kang" pebagai untuk berjumpe dengan... 


anak jantan bapak atoo, memerangkat adek angkat yang tak terangkat. hahha..
adeq ngan mak atoo dah jinak kan si milo ni. atoo? hhehhe, hamek gambar je la.. 
belom ade bran lagi.. hahah...

atoo nak tag kan pade, miez leya, yuyu lar, anismaira.

gud luck semua,,, >.<

sekian untuk cik blogger...

p/s: bile la assignmnt eden nak finish ni... hehhe

No comments: