March 1, 2011

demam kak limah belum habis..


assalamualaikum semua...
selamat pagi selase....

korang dah sarapan belum? sarapan, jangan tak sarapan...
sebab nanti pewot masok angin.. >.<

kalau sebut aje pasal kak limah, atoo rase semua dah tahu. tak pyah nak story la kan? dan bile bace tajok post entry kali ni, demam kak limah.. sambung cikit, macih belum reda... kat maner? of cos kat kolej atoo. tapi rasenye tempat korang pon camtuh jugak kan? haaa, dan atoo ni lambat cikit. lambat tengok cite tu. hehhe. dah basi baru nak tengok! >.< at least tengok okay. baru je tengok malam tadi.. hehhe.. tu pon sebab nak kaji siasat cikit.


ape kejadahnya yang atoo nak kaji siasat tu? jeng.. jeng.. jeng..
atoo nak tahu jugak, awatnyer bebudak kolej atoo ni gemar sangat 
sebut dua ayat trademark kat bawah ni? cikit-cikit cakap...
" kita bakor aje..." dan  " cecite-cecite..."

pelik? takde kena mengena pun dengan pembelajaran still nak keluarkan ayat ni. ade yang tu, 
siap tangannya dilenggok-lenggokkan. hahha, pe kehal nya diorang ni?

alkisahnya,,,



kate si usop ni kakinya yang hancus dek kete padi tu, sampai dok atas kerusi roda. 
tapi bile jumpe hantu kak limah, mak ai? lari kuat je, tak hingat dunia... erkkk??!?!? apakah?



ni semua, penangan trademark si usop dan kampung pisang ni... "cecite-cecite..."
dengan siap tangan terpusing-pusing. penari la sangat? hahha...



si husin dan abi huraihah yang baru jumpe selepas husin balik dari Singapore...


si husin ngan che nin yang dikatekan dah "takde" tuh...


mesyuarat Jkkk, nak " kita bako je..." rumah kak limah ni... 
kak limah marah, sebab tu la dia dok kat situ... ekekekkk..


dan watak utama, hantu kak limah balik rumah...
bukan hantu tapi serupe hantu aje citernya...oG... kesian... >.<

sebelum atoo tengok cite ni, ramai yang cakap best! lawak dorh! tak berhenti gelak...
ade jugak cakap, citenye base jer.. takde la special takut... macambo*** jer...
dan bagi atoo, cite ni sempoi. bole hilang stres bile masok cite ni.. wa cakap kat lu!

dan kesimpulannya, cite hantu kak limah ni, memang kuat wabaknya. hahha.
dan untuk saat dan tike ini, kat tempat atoo, cikit-cikit nak "cecite- cecite..."
dan "kita bakor je..." macih melarat. sampai bile? hahhaaa...
samapi si MAMAT KHALID tu buat citer baru kowt!

ape-ape pon tahniah buat tuan pengarah dan semua yang terlibat...
korang memang very very the superb!!!

p/s: esok ade quiz qmt plus esoknya ade test eco. jom kita sestudy... 
hehhe...>.<

3 comments:

NMH said...

hahha...siyes..memang macham jadik trademark..even dekat fb belambak status uh...

::FAIZ FARISH:: said...

best buat gelak2 je crita ni....

avantgarde14 said...

antu kak limah best!! x tau nk post kat ne nie... blog anda di review ari nie.. huhu... tgk sini... http://avantgarde14.blogspot.com/2011/03/blog-review-4.html