March 26, 2011

entry5: bruno mars maafkan saye...

good evening you guyys! 



dear my bruno mars,
I'm sorry bruno mars. I am really sorry. I can not come to the concert monday night youwill. I really was a lot of work to be completed. a lot of assignment to be submitted next week. I know you are sad. I know, you're struggling for road tour to Malaysia to see me.I apologize once again. maybe next time we can meet. I really miss you. I hope yourconcert can be conducted successfully.

hahhah. gelak guling-guling lepas bace surat bongek kat atas tuh. surat syok sendiri. dah gile agaknya penulis surat ni. bajet betolll! mimpi je lah kalau bruno mars nak bace surat yang atoo tulis kat dy. macam yang mereka-mereka ni war-warkan, bruno mars saye nak datang malaysia. tapi saye memang loser. padanmuke! terlambat tahu. sob.. sob.. sob.. tiket dah habess... sold out...whuaaaa....... 

atoo try coll nak jawab contest kat radio era. tapi hampeh. coll banyak kali tak pernah dapat. tapi kalau saje-saje koll boleh plak nak tembus. gerrr! memang atoo tak berpeluang kot nak jumpe kamu. "mungkin kamu bukan jodoh saye." euwww! tapi cume tinggal seminggu je lagi before concert tuh. harap-harap sangat erafm bagi saye peluang keemasan itu. please ea eremfm... hehhe...


dan bagi korang yang ade tiket lebih, nak jual mahal maner kat atoo. atoo sanggup beli. tapi jangan la tahap kereta ferari. itu dah tahap mas kawin. hhhehhe..

p/s: agaknya mesti gempak kan duet bruno mars ngan faizaltahir saye... 
dua-dua superbbb habiss...

No comments: