March 29, 2011

takuttnyerrr meetinggg.....

selamat malam semua...

ketakutan plus kngerian nak meeting sampai hupdate kat blog. hehhe. blog boleh lepaskan kngerian tuh. dua group dah lepas. tinggal lagi dua group untuk hari rabu ni. alamak, cam ne ni? kenervesan melampau...ketensionan yang tak pernah habisss... arghhh!!


mood memang tak boleh nak fikir ape dah pale ni. skrip dah ade. bahan pon dah settle. tapi bile nak present kat depan, suare boleh ber"pakinson". tangan menggigil. lupe skrip. hilang eye contact. habis semua.

"hek eleh, meeting je kot. pastu depan bebudak kelas jer. tolong lahh...kacang NIPS je kot.."

arghhh... senyaplah mangkuk bin hayun bin jamban. pakar bolehlah. berani senanglah. dah settle bolehlah cakap. takpelah. masing-masing ade pendapat masing-masing. malam esok last reheasal before kami bertitisan darah dalam bilik real meeting. agi idup agi ngelaban. ade kena mengena ke? >.<

hopefully masing-masing dapat buat ape yang kite-kite dah plan dan menjadi penutup meeting yang baik...

aminnn...

p/s: tak nak nerves. tapi knape nerves tu asyik datang jer?????

2 comments:

Anna Syue Fashion House said...

nice blog dear !!! =))

aleen aiden said...

hahah,alin pon lebey kurg je.bab nak preset depan org nih bley tahan ngeri jugak sbenarnye.hee
gudlak dear! ^_^