March 26, 2011

entry4: saya REVIEW sambil SEDEKAH

assalamualaikum semua readerss...

soley.. soley... hehhe... entry kali ni atoo nak review blogger yang femes dengan kemachoan.. tapi ade blogger lain kate dy ni tak lurus. opss! atoo tak nak komen lebih lah. hehhe... >.<


nampak header kat atas tu kan? ape lagi, blog mamat keyrull tu. jejake hangat malaya ni. 

ape pandangan atoo ngan blog blogger ni?

header boleh tahan. loading pun sekejap. entry pon ikut mood rasenye. kalau time jiwang karat, mak ai ayat bebunge jer. kalau time nak bagi tip, macam-macam kuar. yang paling atoo gemar, banyak pandangan dan boleh diguna pakai. kalau atoo bace je, mesti ade nak gelak sorang-sorang. nak kate lawak tak la jugak. tapi itulh kelebihan blog Hidup itu Seni. 

ape kutukan atoo? 

hmm... blog ni femess... blog atoo cukup-cukup makan. hehhe. kutuk ke tuh? atoo tak pandai kutuk. bergosip pandailah. hahha.

sekian untuk tuan blogger...

p/s: teringin nak berganthering jumpe blogger ni.. euww! gediknyeeee.... >.<

1 comment:

KyêrulL said...

hehehehe.. terima kasih sebb join segmenku.. nantikan review dariku lalalalala ^.^