March 26, 2011

entry1: kami kanak-kanak riang!

assalamualaikum semua.

entry pertame untuk battles ni, atoo nak show off kekanak riang kelas atoo. mereka-mereka ni diantare future- future mendapat senarai dean. hehhe. insyaallaah, kan korang! al-maklom, kate orang la kan. kalau kita sebut dean 10kali, maner tahu sekali satu kelas kami dapat dean kiss list.

sedikit tentang kami.
  1. suke bergamberrr... 1..2...3...
  2. kami course business management... sem-3b. kalau bukan sem3 tu... opss! faham-faham je la kan..
  3. kami sentiase funn.. giler.. tapi smarttt! hahha... 
  4. kami rajin, attenden penohhh!! tanye lecturer BEL kami... kan misss...
ke'macho'an plus ke'cun'an kami memang terserlahhh!!!
yang paling termenyerlah, yang ejaw tuh. ina. 'inank utahghak' hehhe... >.<

5 artis hot. hott ke? zac efron penang, zul 'fTahir', wawan evans, ayie, 
dan raja 'kapoor'....

artis gegurl yang berdiri... yana 'jasmay', zue 'yusuff'', atoo.... >.< 
gaya, huhhhh? (tangan ke arah bahu...)

si raje, suruh wat muke tembam yang comel... comel ke? erkkk?
artis gegurl yang dudok plak, miez atilya 'kekanda adinda', ana 'farhana-jinbara',
 ain 'tomgurl', dan jehan 'miskin'.

" last-last, sebelum miss datanggg!!!! 
jangan marah miss nadiaa... >.< "

kami memang gini bile masok kelas Bel. memang fun la kelas bel. miss yang suke cecite, 
gelak plus comeyll. (ayat nak tambah carrymark...) korang memang fun plus superb!
 same-same kita dapatkan dean list untuk sem kali ni ye korang! aminnn...

p/s: sayang korang semua ketat-ketat...

2 comments: