March 18, 2011

KAMI SWEET contest

assalamualaikum... selamat pagi jumaat...

entry pasal contest lagi... tengah mood layan contest...

dan kontest kali ni, atoo menjadi mangsa blogger HH

"KAMI SWEET contest"


oleh blogger izzatul hazwani

dan gamba yang atoo rase kami sweet sesangat tuhh,,,


sweet kan kami... hahha...

dan sesaje nak tempek pic lagi satu...

double double double sweet tak kami... 


hehhhe.... bajet plak dah tuan blog ni...

 abaikan pic sesaje tu yer cik kontest...

atoo nak tag kat blogger zuramira dan jugak blogger zarin sofea

sekian, untuk cik tukang buat kontest...

p/s: kelas macro sat lagi, nak pergi ke tak????? >.<

2 comments:

tomatokering :) said...

hihi sweet korg.. gud;luk taw !

aQimie Ceplos said...

goodluck atoo ;)