March 27, 2011

entry11: yeahh! i made it!!!

assalamualaikum semua,
pagi... ehh, dah tengahhari semua... hehhe.. bukan baru bangun, tapi baru nak hupdate.


alhamdulillah, bersyukur kehadrat-Nya kerana menyempatkan atoo untul menyiapkan battle ni. macam dapat award plak... >.< battle? ape kejadahnya entry ke-11 ni? kejadahnya tu atoo berjaye buat the battle of idea's by encik Sengalman. tapi entry ke-11 ni lambat cikit. boleh ke tak ni encik Sengalman? hehhe

dengan ade nya entry ni, make dapatlah atoo gabungkan kesemua entry untuk battle ni. dan mereka-mereka yang bertuah adalah...

entry1: kami kanak-kanak riang!

entry2: kamu gagal! tak dapot den ank t0lon...

entry3: fixie bike famous ke?

entry4: saye REVIEW sambil SEDEKAH

entry5: bruno mars maafkan saye...

entry6: review Banjaran Sedayu Camp River -part1

entry7: saye menyokong earthhour..

entry8: kalau dah bosan tahap kritikal dalam kelas...

entry9: camne nak buat orang tu rase bersalah?

entry10: kat maner superman saye?

dan tarikh 26.3 tarikh bersejarah atoo mengpost banyak entry. hehhe. tak pernah atoo serajin semalam. hanto ape yang merasok atoo semalam pon tak tahu. halangan tenet siput pon boleh diatasi. 24jm depan lappy... hahha...

okaylah, selamat membace... >.<

p/s: tunggu tarikh 26.3.12... boleh lagi tak cipta rekod ni... ????

1 comment:

SyerAgh said...

bila nak cecah entry ke 20 nie?