March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

assalamualaikum semua. 

selase. macam base satu kelas je. jadi...


korang mesti kenal same banner blogger kat atas ni kan. 

blogger ben ade buat segmen lagi...

dan atoo nak join la.. dan kali ni...

segmen: blogger ikut negeri kelahiran...

tapi kali ni kena jawab beberape soalan cikit....


1. Sila ceritakan latar belakang anda ..
name atoo, atikah. tapi cebab ramai sangat name atikah dan atikah tumin tu panjang sangat, lalu dibahase sms kan jadilah atoo. a for atikah, dan too for tumin. hehhe. macih belajar lagi. atoo along dalam keluarga. akak dalam tige adek-beradik. umo 19 on the way 20. dan original made from joho. 

2. Profesion anda sekarang ?
atoo student lagi... :( kat unikop, kL. dalam course business management.

3. Blog favourite anda .. kenapa ?

banyak sangat.. yang atoo ingat wat nmase ni, blog saye suka menaip, the other khairul, miss genit.. mereka-mereka punyer entry memang atoo tak pernah miss. walaupun lambat atoo still bace. kenape? atoo sendiri tak tahu. dan yang pasti, bile dah start bace tuh mesti nak bace sampai habis. tapi, atoo jarang mengomen. jadi silent readers. >.<


4. Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
blog yang letak muzik. lagi-lagi muzik yang kuat dan entah pape. sebab atoo selalu on lappy je, mesti atoo bukak player dulu. then kalau bukak blog yang menganggu tuh, mengacau atoo punye player.. hehhe. kedua, blog jiwang. melayan perasaan tahap meleleh. asyik nak post cerite jiwa cinta yang ntah pape. erkkk?!?!

5. Impian anda terhadap blog anda ..
impian atoo, biarlah blog atoo femes macam blog ben. hahha. gediknyerrr... seyesly, bukan macam tu okay! cukuplah blog atoo ni dapat berikan readers-readersnya info dan cerite atoo menjadi pengajaran pade mereka-mereka yang sudi membacenye. 


sekian untuk blogger ben. dan korang yang lain, joinlah ramai-ramai.. 

12 comments:

erinn kechiik said...

Salam.

Singgah dari segmen Abg Ben.

http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Tasha said...

HYE ORANG JOHOR..... DTG DARI BA

http://natasha1987.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

NiSha said...

hye,,
santai dari blog abg ben.. kita owang Johor gak ni..
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
kmpg kat kmpg melayu majidee...

fashah84 said...

salam ziarah..

salam perkenalan dr sy..

http://fashah84.blogspot.com

man yusoef said...

Johor tu celah mane? saya asal batu pahat...hehe

Dda Ly said...

cos biz mgt..same cam akak..:)

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

yayalya said...

saya bloggger dr johor no.32

singgah dr segmen abg ben :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

slamt berknalan..
prince blogger kl...
lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)