March 26, 2011

entry3: fixie bike famous ke?

assalamualaikum semua...

fixie bike? ape mende tu? wokey. ini sebenarnya kerja assignment atoo. fixie tu name basikal yang terkini kat tempat atoo. kat tempat korang jugak rasenye. sekarang atoo tengah nak reasearch ape faedah fixie ni. antare korang sape yang pernah naek fixie ni? ade sendiri fixie ni kat rumah. share lah dengan atoo.

setahu atoo dulu basikal ni untok pergi sekolah agama. sekolah lah. tu pon sebab tak pandai bawak motor. nak bersenam tunggang basikal. jalan-jalan pusing taman guna basikal. merempit guna basikal. sekarang ni dah lain. gune basikal nak nampak stylo. lagi- lagi basikal fixie ni. hehhe. >.<

atoo sedikit tertanye. boleh ke merempit gune fixie. sebab gear dah cantek tapi takde brek?? hurmm...


ape-ape pon basikal still dalam kaji selidik atoo. negatif ke positif ke, itu pandangan masing-masing. dan untuk meeting rabu depan, gruop atoo akan buat yang terbaik. G4 Fixie Bike akan tunjukkan belangnya di bilik meeting. nantikan...

p/s: still poses mencari the advantages of fixie ni....

No comments: