March 6, 2011

Random Giveaway by Nisa Menaip

assalamualaikum semua, 
salam ahad.

hari ni memang plan nak finished kan kerjo assingnmnt tak penah nak finished ni.
sesambil tengok blog orang plus berwalking dan jadi silent readerss. 
nak hupdate, takdek ideas plak. haisshh! tapi jumpe plak ngan satu give away ni.


dan, mesti korang kenal same tuan blogger femes cik nisa ni kan. 
dia buat random GA. dan atoo nak try la. maner tahu tersangkut. hahha.

so, ape lagi tunggu, jom ramai-ramai join kasi cik nisa ni fening.
nak join klik saya suka menaip. >.<

sekian untuk cik blogger.

p/s: totu mgt A da siap. sedang memerah keringt untok totu B, plak. korang?

1 comment:

Nisa Menaip said...

thanks for joining :D

goodluck!