March 26, 2011

entry6: review Banjaran Sedayu Camp River -part1

assalamualaikum semua,

atoo pergi kem... hehhe. percaye tak? percayelahhh... camp sabtu lepas. plan camping ni kononnya nak fun-fun ngan budak rumah. last min, kami berempat aje yang pergi. tapi takpe. it still fun okay! nak citer, memang panjang la entry ni karang. hehhe. faham-faham je la kan atoo ni kalau bercerite tak pernah nak habis. so korang, enjoy this picture.


kumpul depan kolej dulu. mule-mule pakai jeans taw. then.. hahha... nanti story...


kami kongker seat belakang. excited sangat nak pergi camping... >.<


tara... ni lah mereka-mereka yang bakal faci yang bakal mentakluk junior sem depan.. 
jage-jage la korang...

sekali sampai, rupenya bas tak boleh berhenti kat tempat kem tu... 
kena berkaki ke sane.


jalan tar, jalan tar, jalan batu, jalan bukit-bakau, jalan bengkang-bengkok 
semua jalan kami jumpe sepanjang 200m masuk ke tempat kem. memang kena kuat mental.

pintu masuk. "Banjaran Sedayu Camp River"
nak ke sini, ai punyer mencabar mentality betol...

bersambung....

No comments: