March 20, 2011

terime kasih!!!

assalamualaikum semua,

weken kali ni memang penat yang teramat. tersangat amat. ayat pon dah tak betol. baru balik dari kem sendayu. pelatih-pelatih kat sane memang superblah. banyak jugak benda baru atoo dapat dari kem tuh. nanti, atoo cerite pasal kem sendayu. tapi kali ni atoo cume nak katekan terime kasih kat korang.


berjuta-juta terime kasih kat korang yang sudi bace belog atoo, komment kat blog ni, dan jadi follower atoo. tak lupe jugak kat mereka yang jadi silent readers. maceh bebanyak. entri yang atoo nak sampaikan kekadang terlalu panjang dan membosankan. atoo minta mahaf. atoo akan cube untuk make it untuk korang bace. dan kalau korang tengok entry atoo banyak pasal contest, atoo minta mahaf jugak. kekadang idea tu kekurangan. dan ato join kontest tu bile atoo ditag. jangan marah ye korang.

dan atoo nak bagitahu jugak, kalau atoo sering gune bahase atoo. ape tu atoo? atoo tu maksudnya awak ke? tak lah. atoo tu name tuan belog ni. @ka aq islam. kenape gune name hantoo tu? okay, mule-mule atoo gune name ni, ramai yang panggil atoo hantu. ishh! tak mau la. name atoo tu sempena name atikah tumin. a for atikah dan too for tumin. name ni, budak teknik atoo dulu yang buat. dorang kate susah nak panggil name atoo. panjang sangat. hehhe. okay? clear kan.

sekian entry terime kasih atoo kat semua. sayang korang ketat- ketat!

p/s: badan-badan atoo sengal-sengal belaka. sape nak tolon urut? hehe...

No comments: