February 28, 2011

Top 10 Blogger Bulan Mac !


saye nak join, saye nak join, saye nak join!!

hahhaa.. gile gebang tuan blog ni, walaupun dia sedar peluan adalah amat tipis.. hehhe >.<


nampak je perkataan sengal Zone, mesti korang dah dapat agak kan? 

ya, 100 markah untuk anda... iaitu segmen Top 10 Blogger Bulan Mac!

oleh blogger Sengal Zone... nak join, klik aje la kat logo tu.

tapi blogger ni nak tahu motto/ slogan/ tema dan juga hajat blog!

motto: senyumlah dengan senyuman. "senyumanlah dari hati, duniaku berseri..." pernah dengar tak? atoo pilih senyum. sebab senyum ni dapat mengubat hati. tenangkan hati. hilangkan stress kat pale ni yang ntah pape.

slogan: "tangan yang memberi bunga akan sentiase kekal mewangi" kenape? sebab atoo suke tolong orang. tapi orang itu sendiri yang selalu tak mahu ditolong. erkkk??! abaikan, sebab atoo nak sangat diri ini kekal mewangi tanpa minyak wangi... >.<

tema: sekadar coretan biase yang sudah tertulis untuk kite. kenape? sebab atoo rase ramai yang tak sedar akan ape yang berlaku di sekelilinginya itu sudah tertulis. kita hanya mampu merancang.

hajat: atoo nak blog atoo ni di bace bukan di perlekehkan. sebab ade mulut longkang yang cakap berblog ni macam membuke pekung didada. arghh! ini hanya cheritera yang atoo nak kongsikan bukan 

sekian untuk blogger Sengal Zone. >.<

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

sengal Zone? hahahaha lol