February 3, 2011

contest aku & lagu

assalamualaikum semua, selamat petang...
tak lambat gak atoo nak cakap gong xi fa cai bagi yang menyambutnya.

hari ni, tak de ape-ape cerite atoo nak share kat blog. tapi nak hupdate punye pasal, atoo join satu contest ni. contest aku dan lagu anjuran blog munajat cinta. nak join klik aje kat situ. jom la kita ramai-ramai join. kasi fening same tuan blog.


meh, kita tengok syarat untuk kontst kali ni:
  • macam base kena follow blog tuan tanah- settle iye tuan tanah.
  • letak tajuk "Contest Aku & Lagu"...cerita lagu ape yang digemari.
lagu-lagu yang atoo suke layan, of corse lah lagu abang faizal tahir @ka abang atoo tuh. lagu just the way you are by bruno mars, firework by katty perry, what do you want from me by adam lambert eh, memang banyak lah. tapi untuk saat dan waktu ni, lagu yang dok mengganggu pale hotak atoo ialah lagu kau auraku ni. adaband yang nyanyi lagu ni.

atoo heran gak. ape kejadahnya lagu tu dok memain kat atas tuh. nak tido terdengar, nak mandi terdengar, nak bace pon boleh dok terngiang-ngiang kat pale. angaukah atoo? sekali dengar, takde pape. tapi dua kali dengar macam lagu tu untuk atoo. wuahahaha. takdelah, maybe kalau korang dengar lagu ni jiwang kowt (memang pon). tapi bagi atoo macam dapat aura atoo lagi satu. klip video dy pon chomeyll. hehhe.

jom dengar kejap,



Malam kehadiran cinta
Sambut jiwa baru

Telah lama kutunggu
Hadirmu disini
Namun hanya ruang semu
Yang nampak padaku
Meski sulit harus kudapatkan



Kerinduan yang mendalam
Terbitkan hasratku
Sambutlah tangan ini terima janjiku
Rasakan cinta yang tulus
Lewat aliran darahmu
Menyatu seiring dalam kasih



Reff: Kau auraku...
Oh pancarkan sepercik harapan
Datanglah merasuk men...jelma
Meleburkan cinta
Kubawa kau terbang menembus
Awan yang beriring
Kembangkan senyuman
Bagai bunga...bawa keindahan



Tak dapat kusangkali
Adanya dirimu
Yang s'lalu menaungi
Pikiran batinku
Ingin miliki hatimu
Takkan pernah
Terlepaskan
Kupersembahkan
Semua padamu

kalau korang perasan lagu ni dulu tak lah sefemes maner. ye lah, bukan lagu hit gitu konon. tapi lepas cerite asmara tv3 tuh. fuhh, semua kengkawan atoo nak cari lagu ni. hahh, dah femes kowt time sekarang ni. kalau korang tanya atoo pasal band ni, sorrylah. atoo tak hamek tahu sangat band indon ni. lagu diorang je atoo layan. tu pon yang atoo tertarik bile sekali dengar. dan untuk kontest kali ni, aku dan muzik...
 "atoo dan kau auraku.. " boleh tak? -hehhe
  • kopy dan paste banner kat atas tu dan linkkan-beyess...
  • tinggalkan link kat ruangan komen... -beyess...
  • tag la seberapa ramai -atoo nak tag pade, huda, wishing star, napi dan faez
  • tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 Feb 2011
  • lastly, tinggalkan link kat master linky- atoo dah letak sebagai aq noor
sekian untuk blogger munajat cinta.

2 comments:

Noor Liana said...

Assalamualaikum
Tenkiu join
Oooooo...mau kasik ai pening ye?Haippppp...Hehe
Tatau pun lagu ne sbb x tgk pun cte asmara tu
T ai denga ye
Gud luck

eaz said...

saya tidak paham,,
boleh tak minta tunjuk jalan yang paling lambat sekali??
:)
TQ