February 3, 2011

ade macam remy ishak tak?


assalamualaikum semua, 

banyak bohsan kalau tak keluar kan. arghhh, abaikan. 

kali ni, entri nakal plus jahat atoo. tu lah, sape suh tag kat atoo. atoo kasi femes 
sikit kat blog atoo. tadi, waktu bukak fB, saje-saje jela. mecari idea kononnya. then, 
baru atoo perasaan atoo di tag. oleh mr fahmi. tapi name femes dy far_east Zoo-inn. 
search sendirilah. femes ni budaknya.


gamber hape mende ni? motif? atoo klik lagi...

jeng..jeng...jeng....


"terbaek dr aq. hahaha. nampak berisi cikit an. Tp tetap cumel mcm dulu. wahaha. 
ada macam remy ishak x? hahaha... "

motif atoo ditag. saje ea nak lepas rindu kat kami semua. miahahaha.. 
nampak je gambe ni, atoo dok puas fikir kejap? ape-je la fahmi. tapi yang tak boleh blah, 
"ada macam remy ishak tak?"

jap ea, atoo wat research...

remy ishak camni lah...,,

credit to google

cube korang skroll ke atas balik. nak make re-comfim balik.

ade la cikit kat type kulit korang. dalam 0.01%.. hehhe... same sikit daripade takde kan?

ko hingat lagi tak pic ni? 


dah hensem dah tu nak jadi modal air ni,,

cerite sikit pasal fahmi ni, lalau korang search name dy, fahmi. femes gile name tuh.
 name pemain bola la katekan. tapi ni fahmi biase jer. kuang3x... 
fahmi ni, baik, hensem, manis orangnya. jenis libra la katekan. 
memang baek la macam atoo. sedikit rajin banyak pemalas. hehhe.
fahmi ni, femes la cikit. femes dengan title budak debat. budak debat kat stepo. 
sampai peringkat negeri ke daerah. tak hingat tapi femes gak la si fahmi ni time tuh.
sampai boleh wat debat anjuran sendiri kat dalam kelas. tabik gak la. 
kalau nak berdebat ngan dia, kena fikir dua ribu kali dulu. kan fahmi? hehhe.
tapi kalau bergadoh mulut? alamak, rasenya echa aje kot yang boleh bertahan.

dear fahmi @ka fahmi showlin;
hehehhh.. jangan marah ye abang hensem. saje je nak buat entry khas untuk ko.
bile lagi nak kacau ko kan. hehehhh.. senyum cikit.. 

p/s: jangan mareh la abang hensem... peace untuk fahmi showlin..

1 comment:

aQimie Ceplos said...

HAHAHA ! erh same la..
dye ade mate. remy pon ade mate..
dan yang paling sama adelah. mereka lelaki. NGEEE~ ;)