February 15, 2011

"atok nenek corp" kami punya...

assalamualaikum semua,

hah! wat ape tuh? tak mau nakal-nakal. dah lunch belom? sape belom lunch, meh jumpe atoo. atoo kasi balenje gune duet sendiri. hehhe. so, hari ni cuti korang ke mane? pergi gathering SB kat shah alam tuh? sob..sob..sob.. jauh la.. plus takde transport.. plus malu >.< takpe-takpe. ade mase nanti atoo nak join gak gathering yang lain plak. wink wink wink.

dan kali ni, atoo nak share cheritera aq islam pade weken lepas. kalau pade student UiTM, bekas-bekas student seangkatan dengannya, korang mesti pernah dengar pasal LdK ataupun name femes dy insaniah. orang kate LdK tu, Latihan Dalam Kumpulan. LdK ni kena setiap sem. so, kalau ter"miss" kena lah extend sem7. fuhh, parah jugak la tuh kan. dan weken hari tuh, selame sabtu dan ahad atoo kena join dengan ikhlasnya.

hari sabtu, cam base kena besarkan telinga. hehhe. dengar sedikit ceramah. untuk sem3, ceramah nya tentang kepimpinan. ketua, leader dan so on lah. then, diakhiri ngan game. macam ceramah-ceramah yang lain la kan. antare gamenya, kami diberi polieterin. kena buat satu object, then sambungkan dengan peniti. imagine that. dan hasil imaginasi kami, nak wish dato' unikop, nak wat lapangan terbang plus kapal terbangnya kat unikop. boleh tak dato'? hehhe.. >.<


dan inilah design dari kami, kumpulan5... hehhe.. boleh tak dato' kami nak 
satu transport camni nak ke kolej...?


ceo kami yang berhempas pulas menyiapkan design transport baru ke kolej... >.< 
dan atoo? fokuss seyhh.. hehhe..

hari kedua, latihan dalam kumpulan. dan disebabkan cume mesti ade 4kumpulan,
 jadi kami dicantumkan ke kumpulan1 dibilik15. ermm, okayla, sebab ramai budak 
bM111 lagi. setengah hari je, jadi tak banyak sangatlah xtvtnya.

 kami diretakkan lagi dalam 5orang satu kumpulan. dan diberi tugasan how nak buat minute meeting. handle meeting dan so on lah. dan project terbesar, kami kena buat satu design weeding dress. mule-mule pikir senang je la. tub-tub, kena wat dress tu gune newspaper plus limited seletep. so, inilah hasilnya. thankz bebanyak kat leader plus ceo yang sanggup jadi model tak berbayar kami. weweee...>.<

"hari ni saya nampak cantik..."
"baru kami tahu ceo kami ni cantik... erkk???!?!?!"

"team atok nenek corperation"
thankz bebanyak sebab korang bagi compliment yang baik untuk team kita.
zul, fit, rob, ain, atoo dan syahira...>.<
dan nak bagitahu jugak, kump kami menang. markah tertinggi, 
dan weeding dress paling kukuh!! 

dan untuk miss irma hapiz, thankz bebanyak bagi banyak info pasal meeting.
thankz bebanyak bagi kami gelak gile-giler kat bilik15 tuh...>.<
walaupun si fit ni ditarik dari kump kami untok jadi juri.. kami tetap juareee!!!


dan inilah muke-muke bebudak yang ceria dapat habiskan Ldk dengan jayanyee...

 kumpulan1 sem3 kali memang superb la korang...
dan kali ni punye LdK, sedikit bosan tapi tetap fun gileerr... errk??!!
cam ne tuh? hehhe... "lu fikir lah sendiri..." >.<

sekian,

p/s: esok ade test math. bebudak 3b, korang dah study belom??

3 comments:

ARC™ said...

haha comel semua :D

padlie said...

best giler tiap2 sem ada LDK..
dulu time haluan siswa je ada LDK..

nn said...

heeee. best jugak kan LDK kali ni :)