February 19, 2011

Sengal Zone : Saya Dah Buat Ayat !

selamat pagi... hehhe.. tak tido lagi rupenye burung hantu ni... >.<
assalamualaikum korang...


kali ni, atoo nak join segmen blogger Sengal Zone. tapi sebelum tuh, atoo nak thankz bebanyak kat blogger Sengal Zone, sebab bagi blog Cheritera aQ isLam ni number1 dalam segmen vip week8. baru perasan tadi. hhehhhe. walaupun week yang ke-8, macehh bebanyak. >.< so, kali ni dalam segmen "saya dah buat ayat".

ayat yang atoo dah bina,
Saya tinggal kat malaysia untuk menjadi seorang blogger yang berjiwa perempuan sejati.

ataupun yang kedua ni; 
kawan saya kata, untuk jadi blogger yang berjiwa malaysia kenalah pandai mencari kawan sejati.

macam ni ker? rasenya lahh.. nak join?
jom terjah kat cini.. Sengal Zone

sekian untuk tuan blogger >.<

4 comments:

redzuan said...

gud luck ye :)

Apa Yang Best Dengan Status Keahlian "Glitterati" Nuffnang

P0polita said...

sgt unik segmen ni.. uhuu..


Jom Kira BMI

Deeyaudeen Sabri said...

hehe.. tenkiuuu.. tp silap format la.. hehe :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

blogwalking.. follow my blog k?? :)) chantek blog awak!