February 19, 2011

"SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"

selamat pagi semua, oppps!!
assalamualaikum korang....
pepagi ni, dok jadi burung jadi hantu sekejap hea...


korang tahu kan kat atas ni header sape? cik yuyu kita tuh..
dia buat bloglist jugak. so, ape lagi join-join. jangan tak noin >.<

eh, tapi sempat lagi ke ni? macam dah ramai je yang join? 
( sempat-sempat, flight delay lorhhh.... >.< )

cerite cikit pasal belog cik yuyu?
bismillahirahmannirahim... nice, cantik dan chomeyl macm cik yuyu. loading pon tak lame. tak serabut. dan yang penting mesti nak bace sampai habis.. owh, tak lupe gak, atoo suke belog cik yuyu ni lagi-lagi picture memek muke dy yang chomeylL plus shawl yang match sesangat ngan muke dy tuh. (betol2 ini bukn kospirasi... tak tipu...) ini bukan nak puji, tapi atoo mmg sukelah tengok. 

eh, jap-jap, korang yang nak join tu boleh lah join. di alu-alukan sangat... >.<

kilk sini... cik yuyu zulaikha

sekian untuk blogger si comel loteh.... >.<

1 comment:

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)