February 6, 2011

Gegar 1,000 Blog oleh Ben Ashaari

assalamualaikum semua, 

hai korang. selamat petang ahad.
hari ni, mesti ramai berpusu-pusu nak balik tempat study masing-masing. alhamdulillah, atoo dah selamat sampai villa baiduri dah. perjalanan kira okaylah. tak kena tunggu lame-lame. so, kepade semua reader, selamat kembali ke lubok kerja dan kepade student-student selamat kembali ke lubok ilmu. boleh tak camni?

berbalik pade topik hupdate kali ni, Gegar 1000 blog!! oleh blogger ben. macam base, weeken atoo mesti join segmen blogger ben ni. sape yang nak join, korang klik je pade link tu. meh lah, join reramai. kasi fening same blogger ben ashaari.


"SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??"

okay, settle untuk blogger ben. jom lah sesame join!

8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya:D
jom gegaaaaaaarrrr

marfieyra said...

singgah2 jenguk blog niyh . gegarrrrr . :D

faraa halim said...

singgah dri blog abg ben ;)

ewanrani said...

jom gegar bersama2 kawan2 blogger ku....
salam perkenalan tuk semua...
jom join tgk muzik-muzik26 rakaman...masuk free....info

http://ewanrani.blogspot.com/2011/02/muzik-muzik26-tuk-band-plakjom-join.html

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)

feel free,visit my blog la :)

skycatcherz said...

GEGAR 1000 Blogs!!

http://skycatcherz.blogspot.com

Entry terbaru saya: Sampai rumah sudah..

luvmum said...

salam ziarah,nice blog

jemput ke http://ummiluv.blogspot.com/
keep in touch ok ♥♥♥

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..
Salam kenai dari Nadh.. :)