February 17, 2011

boleh tak saye nak berfikir macam lelaki?

assalamualaikum korang, 

whoaa!! nak menjerit... boleh tak? jerit happt ke gumbire? eh tapi, nak gelak dulu.. hheehe...nak tahu ape yang atoo gembira sangat bile dapat bukak blog..  bile tengok shoutmix, cik sab dan ddfabulos komen kat situ.. hahha, gile gebang budak ni. duli lah. teruje cikit bile blogger femes jejalan jugak kat blog saye. miahaha...

okay2.. kali ni, atoo nak shared tentang satu questionaire yang melekat kat kepale otak atoo ni. sejak dua-menjak ni, makin kuat pulak persoalan tu berlari-lari kat atas kepale ni. nak tahu soalannya...

"kenape perempuan ni komplikated sangat? kenape perempuan ni fikiran diorang tak macam lelaki? kalau lelaki kan senang. hamik mudah je. tak payah pikir panjang..."

mane persoalannya? boleh tak saye nak berfikir care lelaki berfikir? wei, dah buang tebiat ke kamu ni, atoo. nak kena penampor satu? tak bersyukur? tarik balik ape yang kamu cakap tuh. semua yang sedang membace ni boleh sekarang maki hamun atoo, penampor, sepak, pijak, ape-ape je lah. atoo dah tak kisah. ye, atoo je yang salah.  T_t

credit to google

okay-okay. dah-dah la tuh. naek penyek dak si atoo tu kamu kerjakan. hehhe. takpe. atoo tak kisah. kalau itu yang atoo patut dapat atas ape yang atoo dah buat. cehh...

okay-okay, maksud atoo kat cini bukan tidak bersyukur. atoo bersyukur sangat dengan ape yang atoo ade sekarang ni. tak pernah sesekali atoo menyesal. kat cini atoo cume nak tahu kenape owang perempuan ni komplikated sangat? kamu tu bukan perempuan ke? ye. yes. of cos. im truely perempuan okay. straight. tapi pemikiran atoo ni. pemikiran orang perempuan. boleh tak, nak sesekali tu nak macam pemikiran bebudak lelaki ni. amik tak endah je. amik tak tahu. what do know sudeh. kan senang.

boleh tak korang yang lelaki yang kat luar sana tu ajar atoo care nak berfikir macam korang? take easy saje. tak payah nak kisah walaupun fail quiz ke fail test. tak payah nak hamik kisah walaupun selalu di "emmbek", kena marah, kena reject. tak malu nak buat lawak bebodoh. bak kate orang, selambe dia jer... tapi bile result keluar, fuhh. superb!!  boleh tak? bagi lah tips...

tapi jawapannya tentu tak boleh kan? whoaa... whoa... whoaa.. semua ni mesti dah tertulis. dah nyata bin jelas kenape perempuan ni berfikir macam ni, kenape lelaki tu berfikir macam tuh? sudah la makcik! tutup cerite ni sekarang. fullstop! okay. sampai cini dulu soalan merapu yang bermaen kat kepale atoo ni. kalau korang rase atoo ni entah pape lah dia punya entry. atoo just nak shared ape yang atoo terfikir, fikir, fikir tanpe ade kesudahannya. tergantung. dan biarlah. life must go on kan. cheer je la...


motif letak gambar ni? atoo nak show off yang kami ni chomeylL >.<
dan kami bestbestie forever. selame-lamenya ea zulaikha... hehhhe

p/s: esok ade test math, pe lagi study ye kengkawan....>.<

No comments: