February 18, 2011

" Header PERCUMA oleh SyedGraphiX "

selamat petang semua, 
entry kali ni, pasal barang percume... P.E.R.C.U.M.A.
sape yang tak nak rebutkan... >.<




Header yang atoo nak? 

mungkin hitam atau putih, sebb boleh masuk ngan ape-ape tema kan? tapi kalau boleh atoo nak header yang 3D, yang ade tulisan plus cartoon comeylL sedang berblog. boleh tak? font tulisan tak kisah asal match la ngan 3D tu. background? mungkin transparent rasenya. sebab blog atoo ni belum pernah ade lagi header transparent. simple je, tapi cun. hehhe, tak mau la deman sangat. al-maklum barang percume... >.<

eh, jap. jap.
sape-sape nak join, klik je kat sini..

sekian untuk blogger SyedGraphix.. 

1 comment: