February 12, 2011

villa kami ade fogging... korang ade ke?

assalamualaikum semua, salam pagi sabtu,,,

dah sarapan belum semua ni? huahah sarapan pepagi bute.. kalau dah, jom tengok ape yang atoo nak cheritera hari ni. tapi before tuh, hehhe.. iklan jap ea.. korang dah join sahabat blogger blom? join la.. memg melakat depan lappy bile dah join. fuhh, giler lah. tapi korang memang blogger superb la... sayang korang ketat-ketat. hehhe...

berbalik pade story atoo kali ni, atoo nak show off bebudak rumah atoo. hehhe. okaylah, sebenarnya, hari rabu arituh, villa baiduri tempat atoo kena fogging. al-maklum, duduk kat tempat oghang kaye, nyamuk2 berbahaye tu banyak la jdinya. kadang-kadang atoo pelik la jugak. kenape nyamuk kat bandar kecik-kecik tapi boleh membunuh? dan nyamuk-nyamuk kat kampung, dah la gedek-gedek. sakit jugak bile kena tu, tapi tak membunuh. hairankan...?

dan bile time berfogging yang lema bebenor tuh. ape lagi satu rumah plan nak merempat mane. al-maklom, nak berkumpul satu umah ni sedikit payah. dan finally, destinasi kitaowang, taman permainan. mekacih bebanyak kat ain, yang sudi sponsor camera fon cangguh dy. hehee.. taman mane? taman batu mude tu lah, manor lagi... enjoy watching it...

first picture yang memuatkan semua penduduk rumah. the best moment untuk sem kali ni...
hidup penduduk villa baiduri... hheehheh...


second picture. nak kenal? commet kat bawah, hehhe. 
start dari baju kurung ni, zaty, ayu, mira, atoo, yana, leya, ain, ieda, ika, ieka, ita dan peanut.
majoriti budak bussiness. hidup budak bM111. hahha. >.<

dan yang ni, picture selepas disembur... habis berminyak lantai-lantai.. 

model2 kat atas tu, tenkiu sebb sudi harungi berbau tuh demi picture ni. 
hehhe.. sayang korang ketat-ketat..

dan myroomate,

dear korang, mira and zaty..
kami memang chomeyllL.. 
miahahah...


sekian, untuk story kali ni...

p/s: kena tido awal, ade LdK esok.. nape kena pergi LdK?

No comments: