June 1, 2011

Persiapan Sebelum Update Blog -cabaran minggu4

assalamualaikum semua,

morning korang!

setiap orang kat dunia ni mesti ade cara masing-masing nak setart menulis. macam tu jugak dengan blogger. blogger ni mestilah buat persiapan yang rapi sebelum nak bagi readers tu bace blog diorang. buat draft dua, tiga kali. tapi bagi atoo simple je. sekali idea tu datang, terus atoo tulis. kalaupun tak sempat nak update kat blog, atoo buat draft kat pale otak kecik atoo ni.


selalunya payah rasenye untuk atoo takde idea tapi kemalasan nak menulis. hahha. bagi atoo simple je. atoo tulis ape yang atoo rasekan nak story kat blogger lain. blog atoo ni pun bukan blogger berinfomasi macam sesetengah blog. hanya sekadar coretan insan biase nak berkongsi cerite.

contest atau bloglist? atoo rase ramai jugak la blogger yang rajin buat post pasal bloglist mahupun contest. kalau kerajinan atoo yang melampau time tu, semua contest dengan bloglist atoo sapu licin. hahha. kalau malas, sorry lah dearest blogger yang tag kat atoo. atoo wat tak tahu je.

kalau memang dah desperate nak update tapi takde idea? 

hmm, rasenye tak pernah lagi kot... sebab kalau tak de idea, atoo lebih suke jadi silent reader kat blog orang lain. buat blogwalking sehari suntuk...

okay.. done untuk cabaran minggu4

atoo nak tag kat semua follower atoo.. jom join... klik (sini)

p/s: jangan lupe senyum lepas bace entry ni... cheeseee....

No comments: