June 25, 2011

Day 28 – In this past month, what have you learned?

assalamualaikum korangg...

entri kali ni pasal the past. in the past month, what have i learned?

past month, bulan mei. ape yer. okay. time bulan ni sepose cuti sem kat kolej atoo. sebulan cuti woa. tapi disebabkan atoo ni kerajinan nak jadi sukarelawan kat kolej atoo, atoo involve jadi fasi. ape tuh? fasilitator kepade junior-junior yang nak masok kolej atoo. bangga cikit. kahkahkah.

ape yang atoo belajar?
  • kerjesame dalam satu team. -kitaorang dibahgi kepade tiga team. team mpp, team ajk, dan team fasi. tapi bak kate ketua, kita semua satu keluarga. saling kerjasame untuk dapatkan satu goal. dan kami achieve that. benarlah orang kate, kalau satu team tu tak sepakat, goal tu mmg bolos lah kan.
  •  berani. -kalau dulu atoo kenevesan untuk cakap dengan orang yang kita tak kenal, tapi bile dah join team induksi ni, atoo dah boleh untuk berani cikit. jadi instuctor kat family junior. explain kat junior pasal kolej. jadi peramah pade ramai junior. bla bla bla...
  • dapat kawan dengan MPP. -hehhe. dapat tegur-tegur plus berkerja dengan golongan-golongan mpp. bangga seyh. hahha. korang ade ker?

TERIME KASIH KAT KORANG BAGI BANYAK EXPERIENCE KAT ATOO...

DONE!

p/s: entri ni ade sambungn part2..

No comments: