June 6, 2011

Day 9 – A photo of the item you last purchased.

assalamualaikum semua,

semangat semangat nak tulis entri ni... hahha..

cabaran untuk hari ni, item yang paling last atoo beli buat mase sekarang ni..

untuk permulaan awal sem baru, awal bulan.. kena ade banyak stok...

tak mahal, tak murah. available untuk semua... ahaks!

atoo beli ni pon kat GIANT, batu cave.. siap pomote ni.. hehhe



            1. PAMA bihun segera.
            2. PAMA kua tiaw.
            3. MAGGI tomyam.
tu dia sampai tiga bungkus sekali sebat. yang kat atas ni koleksi untuk akhir bulan. faham-faham je la kehidupan yang namenya 'student'. awal bulan, memang kaya. mekdi, kepsi, mekdi dan kepsi. akhir bulan, memang segera je la jawabnya. pama, maggi, pama dan maggi.

okay, done untuk hari yang ke9...

cabaran ape yang atoo dok sebut ni? jom usha kat sini... klik
cabaran yang dulu-dulu.. sini

p/s: sat lagi nak masuk kelas finance. dah ready nk bajor finance?

2 comments:

shahrul said...

ini adalah makanan kegemaran saya semasa belajar dahulu,dan berebot-rebot ngan kengkawan..

*ayat baku bunyik macam budak baik*

hahaha..

terbaek laa~

lame gile dah xmakan maggi..haihh...terlioq lak~ :p

dilazfamily said...

banyak yer stock maggie..
jgn makan banyak sangat nanti sakit kepala