May 17, 2011

30 minggu ke 30 hari?

assalamualaikum semua...

ape yang 30 minggu dengan 30 hari tuh? haiyark! ape kejadahnya dengan 30?

jap2... cube tengok email yang atoo dapat ni.. daripada 100penulis.com

dah lame dah dpatnya, baru semalam bukak email yang dh bersarang ni.. hehhhe


teruk habes budak ni, hehhhe. tak sampai seru lagi.

tapi kali ni atoo dah sampai seru. (seru ke takde idea...) bukan lah. tetibe tangan ni rase terpanggil untuk nak join cabaran ni. bukan payah mane pon. buat entri je. tarikh tamat tak hadek, bermakne still boleh join lagi. 

untuk pertame kali atoo nak join dua-dua ni cabaran sekali gus. (hahha, ketamakan plak dahh)
  1. 30 minggu latihan Menulis (yang kat atas tu)
  2. 30 days Challenges (yang kat bawah ni)
bukan nak tamak ke hape, ini diantare atoo dan cheritera aq islam. boleh ke tidak atoo harungi onak dan duri dalam berblogging? boleh ke atoo settle kan cabaran ni dangan jayanya? tak rugi maner pon join cabaran ni. kan kan kan dearest blogger sebab secare tak langsung, ade posting untuk satu hari tuh. that's  right!

okay! a challenges for blogger, tu atoo nampak kat blog Hunny Maldini


dan list cabarannya...

Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie 
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – How important you think education is?
Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 7 – Your dream wedding.
Day 8 – A song to match your mood.
Day 9 – A photo of the item you last purchased.
Day 10 – A photo of our favorite place to eat.
Day 11 – What’s in your makeup bag?
Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 13 – Your views on drugs and alcohol
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Your view on homosexuality. 
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – Your reflection in the mirror
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Who are you?
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – What kind of person attracts you?
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



enough! enough! 


okay you guys! sape yang nak join amatlah dialukan. nak join salah satu atau kedua-dua sekali (jadi tamak macam atoo) no hal. nak join, just klik kat link yang atoo dah tulis kat atas tuh..


dan cabaran ni akan bermule esok! aja! aja! fighting!


bubye..

No comments: