May 18, 2011

Day 1: my favourite song

assalamualaikum..

my favourite songs? hmm. terlalu banyaklah favourite ni. bile cerite bab lagu ni, memang atoo tak tahu nak setart cite yang maner. hehhe. banyak sangat. mane satu ea..?

faizaltahir brunomars jaysean. name-name retisss memang terlalu atoo banyak dalam folder music atoo. minat sangat-sangat. on aje laptop ni, lagu depa-depa ni auto terpasang. boring? hehhe, tanye roomate atoo la. kalau dah minat, main banyak mane sekalipun tak pernah bohsan. kan? kan? kan?

tapi untuk entry kali ni, lagu yang termain kat pale atoo...

lazy song by brunomars...

jom ramai-ramai nyanyi...


Today I don’t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don’t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I’m not doing anything

I’m gonna kick my feet up and stare at the fan
Turn the TV on
Throw my hand in my pants
Nobodys gon’ tell me I can’t

I’ll be lying on the couch just chillin in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
Cus in my castle I’m the freakin man
Oh Oh

Yes I said it
I said it
I said it cus I can
Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Tomorrow I’ll wake up do some P90X
Meet a really nice girl have some really nice sex
And she’s gonna sream out ‘this is great’ (Oh my god, this is great)
Yeaaah
I might mess around and get my college degree
I bet my old mam would be so proud of me
But sorry paps you’ll just have to wait
Oh Oh
Yes I said it
I said it
I said it cus I can
No I ain’t gonna comb my hair
Cus I ain’t going anywhere
No No No No No No No No No
Oh
I’ll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
YeahYeahYeahYeahYeah…
Ohh ohh
Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

ape yang best sangat lagu ni?

sempoi seyh lagu ni. fun, ringan, tak banyak mood yang digunekan untuk jiwai lagu ni. tajok pon lazy song. sekali dengar je kat erafm time tuh. terus atoo downlod dari youtube. giler tak gile la jugak. tp rasenye sesuai jugak lagu ni ditujukan kat mereka yang 'tak faham-faham' kalau kita sedang not in mood @ka malas day. hahha.

overall atoo kasi 10star kat lagu ni.

okay! done untuk day 1 challenge.
cabaran 30 hari. kalau dah sampai seru, jom la join atoo...

No comments: