May 21, 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

salam malam sabtu.
cabaran 30 hari untuk kali ni tentang feveret photograph of my bestfriend. alamak, atoo ni bukannya baik sangat nak ade bestfriend ni. sob.. sob.. sob..
seyesly atoo memang susah nak cari dan dapat kawan. memang payah bebenor. almaklom, budak jahat macam ni sape yang suke? sape yang nak kawan. hahahh! tapi bile dah dapat kawan, tak lame plak. memang terok budak ni.
tapi kalau dah kawan ngan atoo, dah kenal atoo, hurmm... sumpah mati hidup balik tak mau jumpe muke annoyying begini kan? atoo biadap. batu api. bajet bagus. muke sombong. nak semua ikut cakap dia aje. pandai pon harammm...
ape-ape pon thankz bebanyak ye korang. kalau korang takde, tak tahu la atoo ni sekarang dah jadi orang ke betine. tak banyak mane pon cheritera kita. tapi atoo sangat sangat sangat sangat sayangkannya. picture kat bawah ni, ade nilai spesel yang atoo nak tempek untuk entry kali ni.   
 atoo suke picture ni, latar belakang yang cantek. dan muke kite muke suci kan fazira. hehhe. walaupun hanya seketika, atoo nak cakap gak. thankz jadi kawan atoo.   
 zue, iena, yana. thankz bebanyak nak kawan ngan atoo. mungkin gamba ni biase, tapi its very mean to me! zulaikha yang tak pernah hilang nevesnya, iena hilang cun bile melatah keluar bahase utaghak dan yana yang cool dalam jadi boss kami semua. hahha. 
dan yang ini pulak, time sekool dulu-dulu...  

dan gambar ni, abaikan muke hodoh bebenor tuh. time kat stepo. time raye. kegembiraan yang teramat sangat sebab dapat raye kat asrama. ouchh! kaq fiza, kaq ejart, adeq, kaq zahidah dan jugak leley. bile tengok balek gambar ni, rupenya best beraye kat asrama ni... (rindunyer..) bile dapat jumpe korang balek?
atoo nak cakap time kasih bebanyak sesangat sebab dah sudi nak tegur dan angkat atoo jadi kawan korang. atoo sayang korang semua.
kepade yang kenal atoo dari sekolah sampai la besar ni, atoo nak cakap terima kasih sebab terima atoo. kat sahabat blogger dan follower blog ni, terima kasih sebab nak jugak kawan ngan atoo.---> macam ramai plak yang kenal budak bajet bagus ni kan.
okay! done untuk cabaran hari keempat.
nak tahu cabaran ape? klik cabaran 30 hari